Válasszon nyelvet

    „2018 tavaszán a régi étterem ajtaján benézett egy vidám budás társaság, ekkor jött a megvilágosodás, „nézd már ez itt egy állomás!”


    Utat tört hát az átváltozás, és megnyitott a The Station gasztroállomás, ahol öröm minden találkozás, és minden falat után jólesik egy áldomás. Kortárs, urbánus design, kozmopolita hangulat, izgalmas ”Street in” stílus, ez a The Station. Gasztrofilozófiánkat úgy nevezzük, hogy „a három pillér”. Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyar ételek harmónikus együttállása.

    Célunk komplex éttermi élményt adni vendégeinknek, mert nekünk ők a fontosak, értük dolgozunk.

    Image

    Hajas Viktor

    F&B Manager

    Image

    Szathmáry Dániel

    Executive Chef

    Image

    Asztalos Gergely

    A’la carte Manager

    Image

    Aradi Tamás

    A’la carte Chef

    BÁRLAP



    Információk / information

    I. kategóriába sorolt üzlet • I. category bar

    Az alkoholfogyasztás káros az egészségre, kérjük mérsékelten fogyasszák!
    Alcohol abuse is dangerous for your health. To be consumed in moderation.
    Az euro-ban megadott árak tájékoztató jellegűek, az aktuális forint-euro árfolyam függvényében változhatnak.
    Prices in euro are indicative, they can change due to the actual forint-euro exchange rate.
    Áraink tartalmazzák az áfá-t és a 15% szervizdíjat.
    Our prices include vat and 15% service charge.

    EXECUTIVE CHEF: Dániel SZATHMÁRY
    F&B MANAGER: Viktor HAJAS