„2018 tavaszán a régi étterem ajtaján benézett egy vidám budás társaság, ekkor jött a megvilágosodás, „nézd már ez itt egy állomás!”
Utat tört hát az átváltozás, és megnyitott a The Station gasztroállomás, ahol öröm minden találkozás, és minden falat után jólesik egy áldomás. Kortárs, urbánus design, kozmopolita hangulat, izgalmas ”Street in” stílus, ez a The Station. Gasztrofilozófiánkat úgy nevezzük, hogy „a három pillér”. Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyar ételek harmónikus együttállása.
Célunk komplex éttermi élményt adni vendégeinknek, mert nekünk ők a fontosak, értük dolgozunk.
Hajas Viktor
F&B Manager
Szathmáry Dániel
Executive Chef
Asztalos Gergely
A’la carte Manager
Aradi Tamás
A’la carte Chef
BÁRLAP
Információk / information
I. kategóriába sorolt üzlet • I. category bar
Az alkoholfogyasztás káros az egészségre, kérjük mérsékelten fogyasszák!
Alcohol abuse is dangerous for your health. To be consumed in moderation.
Az euro-ban megadott árak tájékoztató jellegűek, az aktuális forint-euro árfolyam függvényében változhatnak.
Prices in euro are indicative, they can change due to the actual forint-euro exchange rate.
Áraink tartalmazzák az áfá-t és a 15% szervizdíjat.
Our prices include vat and 15% service charge.
EXECUTIVE CHEF: Dániel SZATHMÁRY
F&B MANAGER: Viktor HAJAS