Válasszon nyelvet

    „2018 tavaszán a régi étterem ajtaján benézett egy vidám budás társaság, ekkor jött a megvilágosodás, „nézd már ez itt egy állomás!”


    Utat tört hát az átváltozás, és megnyitott a The Station gasztroállomás, ahol öröm minden találkozás, és minden falat után jólesik egy áldomás. Kortárs, urbánus design, kozmopolita hangulat, izgalmas ”Street in” stílus, ez a The Station. Gasztrofilozófiánkat úgy nevezzük, hogy „a három pillér”. Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyar ételek harmónikus együttállása.

    Célunk komplex éttermi élményt adni vendégeinknek, mert nekünk ők a fontosak, értük dolgozunk.

    Image

    Hajas Viktor

    F&B Manager

    Image

    Szathmáry Dániel

    Executive Chef

    Image

    Asztalos Gergely

    A’la carte Manager

    Image

    Aradi Tamás

    A’la carte Chef

    ÉTLAP



    Az áraink tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervizdíjat.

    Az allergénekről érdeklődjön kollegánknál.

    Az élelmiszerek felelősségteljes megközelítése fontos részét képezi kulináris gyakorlatunknak.

    Küzdünk a túlzott élelmiszer-hulladék ellen. A megrendeléseket ellenőrző rend szerünk lehetővé teszi számunkra,
    hogy minden termékünket hatékonyan használjuk fel.

    A fenntartható halászatot támogatjuk. Nem kínálunk olyan ételeket, melyek veszélyeztetett halfajokból készültek.