„2018 tavaszán a régi étterem ajtaján benézett egy vidám budás társaság, ekkor jött a megvilágosodás, „nézd már ez itt egy állomás!”
Utat tört hát az átváltozás, és megnyitott a The Station gasztroállomás, ahol öröm minden találkozás, és minden falat után jólesik egy áldomás. Kortárs, urbánus design, kozmopolita hangulat, izgalmas ”Street in” stílus, ez a The Station. Gasztrofilozófiánkat úgy nevezzük, hogy „a három pillér”. Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyar ételek harmónikus együttállása.
Célunk komplex éttermi élményt adni vendégeinknek, mert nekünk ők a fontosak, értük dolgozunk.

Hajas Viktor
F&B Manager

Szathmáry Dániel
Executive Chef

Asztalos Gergely
A’la carte Manager

Aradi Tamás
A’la carte Chef
ÉTLAP
Az áraink tartalmazzák az ÁFA-t és a 15% szervizdíjat.
Az allergénekről érdeklődjön kollegánknál.
Az élelmiszerek felelősségteljes megközelítése fontos részét képezi kulináris gyakorlatunknak.
Küzdünk a túlzott élelmiszer-hulladék ellen. A megrendeléseket ellenőrző rend szerünk lehetővé teszi számunkra,
hogy minden termékünket hatékonyan használjuk fel.
A fenntartható halászatot támogatjuk. Nem kínálunk olyan ételeket, melyek veszélyeztetett halfajokból készültek.